Vieno stalo istorija

Rūta Repšienė

„Ši knyga neišgarsins autorės, nes ji jau ir taip garsi. Tai šeimos maistas, pagamintas specialistės, kurios profesionalumas paslėptas – paslėptas už Rūtos šypsenos ir už receptų lengvumo. Rūta gamina lietuvišką maistą vakarietiškai, iš labai gerų sudedamųjų dalių – todėl tai ne bobučių receptai, kur prie visko sviestas ir aliejus. Tai knyga, parašyta specialiai pasirengusios žinovės ir skirta virtuvės mėgėjams, kurie nenori lengviau: jie nori skaniau ir jie nori gaminti visai šeimai. Ir todėl tai ne valgio, o mažytės laimės receptai."

Andrius Užkalnis

Knygoje rasite keturis pagrindinius skyrius ir receptų, atspindinčių kintančias šeimos stalo tradicijas:

  •  intensyviam gyvenimo būdui subalansuotų ir išvykoms pas draugus skirtų receptų jaunai dviejų asmenų šeimai;
  •  paprastai ir greitai paruošiamų valgių šeimai su mažais vaikais;
  •  sočių pietų ir vakarienių patiekalų receptų keturių asmenų šeimos stalui;
  •  nostalgiškų močiutės stalo kepinių bei desertų.

Mėgaukitės namie ruoštais valgiais, atraskite naujų skonių ir kurkite savo šeimos stalo istoriją!